UȘI SECURIZATE ARCU

Toate ușile sunt fabricate în exterior din panouri și ele pot fi fabricate într-o gamă largă de decorații și mărimi în funcție de cererile primite din partea clienților. Ele pot fi de asemenea fabricate de forma fixă sau dezmontabilă, fie cu geamuri, sau sticlă securizată sau decorative.

Structura este din țeavă de otel sudată pe o placă de oțel în partea exterioară, partea interioară (strucrua) este întărită cu bare sudată tip omega.

Interiorul este umplut de poliestiren (între omega )  pentru izolare fonică și etanșare termică.

Aceste uși sunt realizate dintr-un profil  2,5 mm de oțel vopsit la temperaturi înalte, se aplică în întreg conturul ușii pentru o închidere centralizată de patru cutii auxiliare, cu șuruburi din oțel cromat, oferind o rezistență ridicată, pârghie laterală și încărcare frontală.

Închidere centralizată  tip ¨locking tumblers¨, compusă din 3 bolțuri de 14 x 20mm din oțel cromat. Cu o lungime de 35mm în trei rotații ale cheii. De asemenea este consolidată prin exterior cu placă oțelită anti-drill de 1,2 mm de grosime. Opțional se poate încorpora cheie de serviciu.

De asemenea mai are o încuietoare  cu două bolțuri de 20 mm oțel cromat sincronizat cu închiderea centralizată.

Încuietoarea este pe  deplin protejat în spatele foliei de tablă anti-drill și a țevilor de oțel..

Ușa are patru balamale securitate anti-pârghie și pivoții soldați.

Scut protector exterior.

Țevi din oțel de 2 mm, întărite la exterior cu tab dublu.

Lemn căptușite interior și exterior.

De asemnea aveți posibilitatea de a instala un diblu de securitate în lateralul ușii cu un efort minim.