UȘA SECURIZATĂ MCM

Toate ușile sunt asamblate în exterior din panouri și ele pot fi fabricate într-o gamă largă de decorații și mărimi în funcție de cererile primite din partea clienților. Ele pot fi de asemenea fabricate de forma fixă sau dezmontabilă, fie cu geamuri, cu sticlă securizată sau decorative.

Structura ușii blindate este de 45 mm și are acelaș tip de yala  ca ușile MG55 și ARCU

Structura este din țeavă de oțel sudată pe o placa de oțel de 2 mm, unde e instalată yala principală y cele auxiliare pentru o mai mare fiabilitate și securitate.

Structura ușii este întărită cu o placă de oțel în partea interioară unde sunt sudate barele de tip omega. Interiorul este umplut de poliestiren (între omega )  pentru izolare fonică și etanșare termică.

Aceste uși sunt fabricate  dintr-o structura de oțel, Este vopsit în culori aluminiu sau auriu și uscat la temperaturi înalte,  având balamale cu  patru bolțuri de 22 mm sudat, oferind o rezistență ridicată împotriva deschiderii prin sistemul de pârghie laterală și forțare rontală.

Yala cu inchidere centralizată, fabricată din otel zincat, din 3 bolțuri de 20 x 14mm cromate din oțel, 4 încuietori sincronizate. Butuc yala de rezervă.

Încuietoare auxiliară cu 3 bolțuri de 15 mm, care este actionată de la yala principală.

Balama de mare securitate formată din 5 pivoti cu rulmenți anti-palancă.

Yala protejată în totalitate de placa de oțel.

Scut protector exterior cu sistema anti-drill si protector de yală.

Profil din oțel în 2 mm, întărit la exterior dublu, căptușit dîn lemn în interior și exterior.

Posibilitatea de a instala un diblu de securitate în lateralul ușii cu un efort minim.